Vinkovački ljubitelji bijelog sporta opraštaju se od počasnog člana Teniskog kluba Vinkovci Vladimira Stričevića – Strileta koji je zemaljski svijet zamijenio nekim drugim. Poslije duge i teške borbe s bolešću jedan od osnivača vinkovačkog teniskog kluba izgubio je bitku za život i preminuo u 77. godini života.

Kao 12-godišnjak davne 1956. godine bio je prvak Slavonije, Baranje, Srijema i Bačke, a njegov doprinos radu i promidžbi kluba datira još prije ponovnog osnivanja našeg kluba 1980. godine. Tijekom 40 godina klupske povijesti obnašao je mnoge dužnosti. Bio je član Osnivačkog odbora 1980. godine pa kasnije predsjednik kluba, dugogodišnji trener od najmanjih uzrasta i veterana. Nekoliko godina uspješno je vodio tenisku ekipu kluba i Veteransku ligu Slavonije. Godinama je bio među najboljim igračima u Slavoniji i najbolji igrač veterana u svom vremenu.

Blage naravi i susretljiv zaslužio je simpatije mnogih članova svih slavonskih teniskih klubova. Teniski klub Vinkovci odužio mu se posebnim priznanjima za njegov nesebičan doprinos promociji i razvoju kluba. Nagrađen je Zlatnom plaketom teniskog kluba i proglašen je Počasnim članom kluba, a popularni Strile ostat će još dugo u najljepšoj uspomeni mnogih generacija vinkovačkog kluba.