18 C
Vinkovci
Subota, 25. lipnja 2022.

Nikola Mažar novi je zastupnik u Hrvatskom saboru

Više od autora

- vl promo-
Josipa Haluška
Josipa Haluška
josipa.haluska@novosti.hr
Nikola Mažar, dosadašnji državni tajnik Središnjeg ureda obnovu i stambeno zbrinjavanje, novi je zastupnik u Hrvatskom saboru.

U Saboru će zamijeniti gradonačelnika Požege Darka Puljašića koji je ostavku na mjesto saborskog zastupnika dao nakon što je u medijima prokazan pokušaj namještanja poslova u javnoj nabavi. Samim time on više neće moći biti na dužnosti državnoga tajnika s obzirom da se radi o nespojivim dužnostima.

Mažar je predsjednik vukovarskog HDZ-a i važi za potencijalnog kandidata za gradonačelnika Vukovara na ovogodišnjim lokalnim izborima. Uz Mažara, u Hrvatskom saboru Vukovar i Vukovarsko – srijemska županija imaju 6 saborskih zastupnika.

U Klubu zastupnika HDZ-a tu su još Marijana Balić, Mladen Karlić i Josip Šarić. U Saboru s područja Vukovarsko – srijemske županije su i Stipo Mlinarić (Domovinski pokret), Ivan Penava (Nezavisna lista Ivan Penava), Marijan Pavliček (Hrvatska konzervativna stranka) i Dragana Jeckov (Samostana demokratska srpska stranka). Na mjestu ministra obrane je Mario Banožić.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno