13 C
Vinkovci
Četvrtak, 30. ožujka 2023.

Noć mračnog cirkusa 2 u organizaciji Trycicle Traume u Močvari!

Više od autora

- vl promo-

U četvrtak 22. ožujka 2018. godine u Močvari će se održati Noć Mračnog cirkusa 2 u organizaciji Trycicle Traume. Vrata klubase otvaraju u 20:00 sati a početak performansa je predviđen za 21:00 sat. Cijena ulaznice iznosi 40 kn.

NOĆ MRAČNOG CIRKUSA 2

Skoro pa točno nakon godinu dana vraća nam se Noć Mračnog Cirkusa! Nekima već poznata večer performansa kada se ukazuju oni koji dahću iz sjene i bulje ispod rešetki kanalizacijskog otvora. Zabava je praćena teškim notama muzičara iz limbične rupe ispod zagrebačkog tramvajskog trakta.

Ove godine smo okupili novu generaciju frikova i izopćenika koji će pokazati ono što najbolje znaju. Krug muke, uzemljene štule, labirint suspenzija, ples iz bačve, trake za luđake, prljavu nakazu i iskrivljeni trapez uz mnoge druge gadosti…

Znamo da vam je i ovo previše pa o bendovima više informacija uskoro.
Klub Močvara se prostorno izobličuje kako nitko ne bi bio zakinut za prizore užasa u ovoj cirkuskoj areni.

NEGATIVE SLUG (Zagreb)
Masni i teški zvuci četveročlanog rezidencijalnog benda Noći Mračnog Cirkusa. U dane kada su suvisli zasviraju u ponekim hrvatskim i europskim klubovima. Manijakalno vrištanje i brujanje popratit će migoljenje bića iz crne rupe.

MAČKODLAK (Zagreb)
Krvavo i podmuklo mjaukanje , druga strana ličnosti jednog crnog mačka. Ne čeka noći punog mjeseca kako bi se preobrazio. Nadajte se da vas neće presresti na putu prema Močvari u Noći mračnog cirkusa.


ONAJ KOJEG NEMA (Zagreb)
Ali se čuje preglasno. Ovješen u tami zarobit će vaš um i ostaviti ga pomračenog u hibernaciji. Demon u cirkuskom ruhu. Nakon Lack of Soula i Ill Winda zaposjeda prostor zvucima svojih kolotura.

Ponesite čepiće za uši jer zvuk možda možete kontrolirati, ali ne i potencijalno krvarenje,

Klub Močvara se prostorno izobličuje kako nitko ne bi bio zakinut za prizore užasa u ovoj cirkuskoj areni.

Dizajn: Lovro Škiljić.

Klub Močvara nije organizator koncerta. Za dodatne upite javite se na navedeni mail.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno