8 C
Vinkovci
Srijeda, 29. ožujka 2023.

Nogometaši Dilja uvjerljivi u finalnoj utakmici protiv Borinaca

Više od autora

- vl promo-

Ovog vikenda na terenu NK Dilj iz Vinkovaca održan je Memorijalni nogometni turnir „Tomislav Mihin i Tomislav Bartulović”, odnosno u spomen na prerano preminule sumještane i igrače kluba.

NK Bedem Ivankovo, NK Borinci Jarmina, NK Tomislav Cerna i domaćin NK Dilj sudjelovali su na ovogodišnjem izdanju memorijalnog turnira, pa je tako subota bila rezervirana za polufinalne dvoboje. Dilj je boljim izvođenjem jedanaesteraca eliminirao Bedem, a Borinci su porazili Tomislav s rezultatom 3:0.

Momčad Borinaca zauzela je drugu poziciju

Današnji završni dan turnira otvoren je utakmicom za treće mjesto, u kojoj je Bedem rezultatom 3:2 porazio Tomislava iz Cerne, a pogodak odluke postigao je Blaž Tustonjić. U finalnoj utakmici turnira Dilj je bio uvjerljiv protiv Jarminčana rezultatom 4:0. U strijelce su se redom upisivali Stjepan Kovačević, Krešimir Banovac, Tomislav Đoić i Antonio Damjanović. U cijeloj utakmici domaćini su bili bolji protivnik, a treba istaknuti još kako je pri rezultatu 1:0, glavni sudac na signalizaciju pomoćnog suca dosudio kazneni udarac za Dilj, a nogometaši Borinaca iz protesta su na trenutak napustili teren, no ubrzo nastavljaju s utakmicom, a nogometaši Dilja u dogovoru namjerno promašuju jedanaesterac.


Antonio Damjanović iz NK Dilj bio je najbolji strijelac turnira, titulu najboljeg igrača turnira odnio je klupski kolega Danijel Kuzmić, dok je za najboljeg vratara proglašen Vedran Kelava također iz domaćeg sastava.

Kada postigneš ovakav rezultat svakako trebaš biti zadovoljan. Čak sam više zadovoljniji prvom utakmicom protiv Bedema. Ima stvari koje trebamo popraviti, a tu prvenstveno mislim na fazu napada, također moramo biti čvršći u duelima te moramo biti kompaktniji u sredini terena. Ovo ostalo mislim da ćemo kroz neki pripremni period popraviti, a to se odnosi na primanje i predaju pasa u kretanju. Mislim da je ovo dobar početak i da smo na dobrom putu”, rekao je Marko Novoselac, trener NK Dilj Vinkovci.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno