Vinkovački restoran Orion, smješten u hotelu Slavonija, prošli je tjedan predstavio posve novi jelovnik. Kreativnim i pažljivim promišljanjem, Orionovi chefovi stvorili su maštovita jela, želeći na svakom tanjuru prikazati fuziju tradicionalne i moderne kuhinje. Sudeći prema odličnim reakcijama gostiju koji su kušali nove gastronomske delicije, uspjeli su u svom naumu!
Ručak ili večeru u Orionu započnite arancinima arrabbiata, savršenim spojem kremastog i pikantnog okusa ili osvježavajućom terinom s dimljenim lososom.
Nakon predjela, okrijepit će vas krem juha od rajčice, spremljena na starinski način i obogaćena domaćom, ručno rađenom taranom ili krepka i kremasta juneća ragout juha.
U velikom izboru maštovitih glavnih jela teško će biti odabrati samo jedno te ćete se uvijek iznova vraćati!
Rolani pileći file s umakom od celera na pireu od graška, buncek kuhan u crnom Karlovačkom pivu, Orion piletina, grilani lungić u umaku od vrhnja, pijani šaran sa zapečenim začinskim krumpirom i graševinom Iločkih podruma, gulaš s domaćim njokima i frigane lignje s Aioli umakom glavne su zvijezde novog jelovnika.
Ljubitelji rižota i tjestenine također će doći na svoje kušajući novi rižoto od bundeve ili tagliatelle s lungićem u crvenom umaku.
Ako želite pojesti laganiji obrok, Orionovi chefovi kreirali su za vas najukusniju Cesar, Grčku i Caprese salatu.
“Vjerujemo kako svaka prava gastronomska priča kreće od najkvalitetnijih namirnica i time se vodimo u našoj kuhinji. Počevši od svježeg povrća, preko piletine iz slobodnog uzgoja i pomno izabranih komada mesa, pa sve do domaće, ručno rađene tjestenine. Drago nam je što naši gosti prepoznaju kvalitetu i maštovitost našeg novog jelovnika. Uz novi jelovnik naši gosti i nadalje mogu uživati u kolačima i tortama koje pripremamo isključivo od vrhunskih sastojaka prema talijanskoj recepturi“, zadovoljno je poručilo novo vodstvo restorana.
Posjetite restoran Orion i počastite vaše nepce gastronomskim spojem tradicionalnog i modernog!