4 C
Vinkovci
Petak, 2. prosinca 2022.

Novi, potpisani album Massima Sada samo za obožavatelje

Više od autora

- vl promo-Tri godine od posljednjeg studijskog albuma ‘1 dan ljubavi’ Massimo predstavlja novi album Sada. Za svoje najveće fanove Massimo je pripremio iznenađenje te im omogućio da i prije službenog izlaska novog CD-a mogu naručiti svoj, potpisani primjerak. Na stranici cedeterija.com do 25. svibnja možete naručiti album, a on će na vašu adresu stići do 30. svibnja, kada je službeni datum izlaska.

Pet obožavatelja koji naruče album dobit će i ekskluzivnu pozivnicu za druženje s Massimom na svečanoj promociji albuma 29. svibnja u Zagrebu.

Na albumu se nalazi 14 pjesama, od kojih je čak 11 neobjavljeno. Na novom albumu Massimo je ponovno surađivao s nekim od svojih stalnih suradnika, autorom i producentom Predragom Martinjakom, aranžerima i producentima Nikšom Bratošem i Ivanom Popeskićem. Predrag Martinjak potpisuje četiri pjesme na albumu, a tu su uz njega i još dva već poznata autorska imena s prijašnjeg albuma, Sandro Bastiančić i Amil Lojo, svaki s po dvije pjesme. Za Massimov novi album po jednu pjesmu potpisuju Bruno Kovačić, Nihad Voloder, Sergej Ćetković, Davor Pastuović – Newera i Damir Arslanagić, novi suradnici čije su se pjesme prirodno nadovezale na Massimov umjetnički senzibilitet.

– Bio je užitak i veliko uzbuđenje raditi na novom albumu. Jednako sam uživao u radu s već uigranom ekipom, kao i s novim imenima koja su zasigurno ovom novom albumu dala jedno posebno obilježje – rekao je Massimo kojeg nakon promocije albuma Sada, čeka uzbudljiva ljetna turneja. Nastupa u Šibeniku, Puli, Opatiji, zagrebačkoj Šalati, a za dobar provod pobrinut će se sponzor – Stella Artois.


27.7. – Tvrđava sv. Mihovila, Šibenik – RASPRODANO
28.7. – Tvrđava sv. Mihovila, Šibenik – NOVI DATUM!
14.8. – Kaštel, Pula
17.8. –  Ljetna pozornica, Opatija
14.9. – Šalata, Zagreb

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno