27 C
Vinkovci
Nedjelja, 26. lipnja 2022.

Novi silngl Gang Of Four je vani! Zove se Ivanka (Things You Ca’t Have)

Više od autora

- vl promo-
Drugi singl s nadolazećeg Gang Of Fourovog EP-ja ‘Complicit’ je tu! Pjesma Ivanka (Things You Can’t Have) napravljena je u suradnji gitarista Andyja Gilla i Bena Hilliera (Blur, Depeche Mode).

‘Singl je vođen uvrnutom ‘industrial’ bass dionicom, a za tekst protkan kroz pjesmu korišteni su stvarni citati Ivanke Trump o samoj sebi, ali i njene opservacije o ocu. Gill komentira: ‘Ne bi bilo lako biti ekstremno osuđujuć prema Donaldu Trumpu i naravno, kao i svi drugi, mogao bih ga nazvati raznim imenima. Što me prvenstveno privuklo ovoj temi bio je Ivankin tadašnji komentar za vrijeme rane faze mandata – bilo je fascinantno dobiti objašnjenje ili opravdanje od strane kćeri koja je tada već bila na službenoj poziciji u Bijeloj Kući. I, iskreno, puno toga bilo je prilično smiješno. No unatoč tome što su sami članovi obitelji Trump zanimljivi, ono što treba opisivati je politika i ideologija koju oni predstavljaju.’

Singl se može poslušati putem Apple Music ili Spotify platforme.

Novi EP ‘Complicit’ grupe Gang Of Four izlazi 20. travnja dok se studijski album očekuje u ljeto 2018. godine.

Bit će to prvi novi materijal nakon 3 godine kada je izašao istaknuti ‘What Happens Next’ (2015.) kojeg su osim glazbenih stručnjaka hvalili i mnogi glazbenici poput St. Vincent, Jamesa Murphyja, Pharrella Williamsa i Franka Oceana.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno