24 C
Vinkovci
Petak, 30. rujna 2022.

Novim zvukom u novoj pjesmi Još i sad Luce najavljuje svoj album prvijenac!

Više od autora

- vl promo-Talentirana i afirmirana kantautorica Luce, nakon tri izvrsno prihvaćena singla ‘Bar još tren’, ‘Vraćam se’ i ‘Otkucaji’ predstavlja svoj četvrti Još i sad sa svog nadolazećeg, prvog studijskog albuma koji će svjetlo dana ugledati na jesen. Besprijekornog vokala i prepoznatljive boje od prvog pojavljivanja Luce oduševljava publiku i kritiku što će ne sumnjamo nastaviti i nakon ovog singla. Autorski potpisuje glazbu i tekst pjesme, dok je za novi zvuk zaslužan renomirani glazbeni producent i aranžer Srđan Sekulović Skansi.

‘Veseli me ova suradnja obzirom da mi je pružila  novo  iskustvo u pristupu studijskog rada gdje su ovog puta u snimanju pjesme sudjelovali i članovi mog pratećeg benda; Danko Kadijević, Marino Vinja, Dominik Žagmešter i Filip Pavić odsviravši sve dionice uživo, kao i gostujući gudači Matej Milošev i Dean Melki. Već smo mjesec dana u studiju, naveliko radimo na mom albumu prvijencu koji bi po planu trebao izaći krajem rujna. Skansi je donio novu svježinu u zvuku što će se čuti i u mojim narednim novim pjesmama. Moram priznati da sam u ovoj suradnji otkrila neki malo drugačiji dio sebe, otvorivši se istovremeno prema nekim do sada ni neočekivanim glazbenim izričajima’ – izjavila je Luce opisavši svoju novu pjesmu kao pjesmu koja govori o svim onim odnosima u kojima ljubav nije bila dovoljna da bi veza opstala te o prihvaćanju rastanka i razdvojenosti kao zdravije opcije, iako emocije još postoje.

Već sada s nestrpljenjem možemo najaviti i Lucin veliki zagrebački koncert19. listopada u Velikom pogonu Tvornice kulture. Bit će to prava koncertna poslastica gdje će uz premijerno predstavljanje pjesama s novog albuma publika moći uživati i u već poznatim singlovima koji su ovu  glazbenicu pozicionirali u sam vrh mlade nadolazeće kantautorske scene.

U Ljubljani se ovog vikenda snimao i  prateći video broj pod redateljskom palicom Tvrtka Barišića aka Vidokka koji do sada bilježi niz uspješnih suradnji s poznatim glazbenicima poput grupe Pavel, Headoneast, Detour i Mangroove, a javnosti bi trebao biti predstavljen kroz desetak dana.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno