5 C
Vinkovci
Srijeda, 30. studenoga 2022.

Općina Nuštar: Poziv studentima za potpisivanje ugovora o dodjeli stipendija

Više od autora

- vl promo-


Aneta Pšihistal
Aneta Pšihistal
aneta.psihistal@novosti.hr

Temeljem Odluke o dodjeli stipendija Općine Nuštar za novu akademsku godinu Općina Nuštar raspisala je Javni natječaj za dodjelu stipendija za akademsku godinu 2020./2021., a jučer je upućen poziv studentima kojima su dodijeljene stipendije da dođu u Općinu radi potpisivanja ugovora.
Ugovore mogu potpisati svaki radni dan od danas, 22. prosinca, u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Nuštar, a iz Općine stipendiste mole za odgovorno ponašanje, nošenje maske i dezinfekciju ruku na ulasku u zgradu Općine.
Općina Nuštar, inače, već nekoliko godina dodjeljuje stipendije od druge godine studija svim redovnim studentima upisanima na preddiplomski i diplomski sveučilišni odnosno integrirani studij ili stručni studij pa je redovno upisana godina jedini uvjet za dobivanje stipendije i u ovoj akademskoj godini 2020./2021.
Broj stipendista kreće se negdje između 70 i 80 studenata, a najviše za jednu akademsku godinu bilo ih je prije nekoliko godina kada je Općina Nuštar stipendirala 93 studenta. Za akademsku godinu 2020./2021. ugovori će biti potpisani sa 67 stipendista.
Stipendija se dodjeljuje za deset mjeseci, odnosno za razdoblje od rujna 2020. do lipnja 2021., u jednakom mjesečnom iznosu od 800,00 kuna.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno