- Tekst se nastavlja ispod oglasa -

U Lovačkom domu Kunjevci u Vinkovcima održan je 28. međunarodni znanstveni skup „Organizacija i tehnologija održavanja“ – OTO 2019.

Skup su pozdravnim govorima otvorili župan Vukovarsko-srijemske županije Božo Galić, dekan Fakulteta elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija u Osijeku Drago Žagar i direktor Centra kompetencija d.o.o. Ivan Ambroš.

Skup su organizirali Centar kompetencija d.o.o. za istraživanje i razvoj, PANON institut iz Osijeka, Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija iz Osijeka i Građevinski i arhitektonski fakultet iz Osijeka uz podršku Vukovarsko-srijemske županije, Osječko-baranjske županije, Hrvatskih šuma UŠP Vinkovci, Drvnog klastera „Slavonski hrast“ i uz sponzorstvo tvrtke Bjelin Otok d.o.o.

Temeljni je cilj organizacije ovoga skupa trajno podizanje razine znanja o održavanju što je postignuto kroz obrađene teme usmjerene podizanju razine stručnih znanja, promociji cjeloživotnog obrazovanja i unaprjeđenju struke.

Ovaj međunarodno znanstveni skup predstavlja priliku za neposrednu razmjenu iskustava stručnjaka iz različitih područja s ciljem istraživanja i analiziranja primjene novih metoda i postupaka održavanja.