7 C
Vinkovci
Četvrtak, 1. prosinca 2022.

Ovog Božića ući ćete u potpuno novi svijet putem nastavka Jumanjija

Više od autora

- vl promo-Svi mi s vremena na vrijeme volimo zaigrati društvene igre, ali Jumanji nije igra koju igramo mi – to je igra koja se igra s nama! Godine 1995. svijet se prvi puta upoznao s igrom Jumanji u istoimenom filmskom hitu koji je na svjetskim kino blagajnama utržio preko 260 milijuna dolara i u kojem je glavnu ulogu odigrao nezaboravni Robin Williams. Ovog Božića, točno dvadeset i dvije godine poslije stiže nam modernizirana verzija igre u avanturističkom spektaklu Jumanji: Dobrodošli u džunglu (Jumanji: Welcome To The Jungle, 2017.), direktnom nastavku originalnog filma! Ovim putem predstavljamo vam prvu kino najavu za ovaj sigurni filmski hit.

Kada četvero srednjoškolaca otkrije staru video igru za koju nikad prije nisu čuli , bit će uvučeni u zabavan svijet džungle i doslovno postati avatari prema vlastitom izboru: Spencer će tako postati štreberski istraživač, sportaš Fridge će postati pravi Einstein, popularna djevojka Bethany će postati sredovječni profesor, a krhka Martha pretvorit će se u neustrašivu ratnicu. Međutim, zabava će se uskoro pretvoriti u nešto drugo, kada otkriju da se Jumanji ne igra – već preživljava. Kako bi pobijedili igru i vratili se u stvarni svijet, morat će proći najopasniju avanturu svojih života, otkriti što je Alan Parrish ostavio iza sebe prije 20 godina i promijeniti način na koji gledaju sami sebe… Ili će ostati zatočeni u igri zauvijek.

Avanturistčki film ‘Jumanji: Dobrodošli u džunglu’ direktan je nastavak hita iz 1995. godine u kojem su glavne uloge ostvarili Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart i Karen Gillan. Film je režirao Jake Kasdan širokoj publici vjerojatno najpoznatiji po režiji humorističnih hitova „Zločesta učiteljica“ i „Snimka seksa“ s Cameron Diaz. Snimanje filma odvijalo se tijekom prošle godine na Havajima, a glumac Johnson izjavio je da će ovaj nastavak ujedno značiti i veliku posvetu tragično preminulom glumcu Robinu Williamsu koji je tumačio glavnu ulogu u prvom filmu.

Sudeći prema prvoj kino najavi, obilju akcije, fantastičnoj glumačkoj postavi i glazbi upotrebljenoj u traileru (šifra „Welcome to the Jungle“) nesumnjivo je da nas očekuje pravi punokrvni avanturistčki spektakl kao stvoren za Božićne blagdane.

Avanturisčki hit ‘Jumanji: Dobrodošli u džunglu’ u domaća kina stiže 28. prosinca!

JUMANJI: DOBRODOŠLI U DŽUNGLU [TRAILER, 2017]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno