- Tekst se nastavlja ispod oglasa -

Razvojna agencija Vukovarsko-srijemske županije u okviru projekta e-Poslovanje: „Poboljšanje poslovne konkurentnosti putem elektroničkog poslovanja (E-BUSINESS), etapa II“ organizira trodnevnu radionicu za male i srednje poduzetnike kako bi ih upoznala s projektom i koristima koje će sudionici imati od sudjelovanja na ovom projektu te im predstavila neke od uspješnih primjera korištenja e-poslovanja. Radionica je počela danas, a prvo predavanje pod nazivom “Digitalni marketing” održao je Vice Božić, osnivač i direktor agencije za digitalni marketing GoAds iz Vinkovaca.

“Nastojao sam obuhvatiti prednosti digitalnog marketinga te tehnike i alate koji se najčešće koriste u digitalnom marketingu i zapravo pomoći poduzetnicima, novima i postojećima, kako da učinkovito koriste digitalni marketing za promociju svojih usouga i proizvoda”, istraknuo je Vice Božić.

Među sudionicima radionice bio je i Hrvoje Rukavina, vlasnik obrta za poslovno savjetovanje i usluge Pro Consulta iz Vinkovaca.

“U svom poslovanju jednostavno smo prepoznali važnost digitalnog oglašavanja i marketinga odnosno želimo maksimalno iskoristiti sve dostupne alate, da li je to Google, Facebook ili neke druge društvene mreže. Današnji način poslovanja nam diktira takav smjer daljnjega razvoja i dopiranja do novih klijenata i kupaca”, istaknuo je Hrvoje Rukavina.

Drugi dio radionice bit će održan sutra, a tema je “Internetska sigurnost”, o čemu će govoriti Momir Grgec iz Informatike Fortuno iz Vinkovaca. Za treći dio, u petak, predviđena su dva predavanja: “Kako privući i zadržati kupce” tajnika HGK – Gospodarske komore Vukovar Ivana Marijanovića te “Marketing u poslovanju – Gerila marketing” Danijela Naletilića iz RA VSŽ.