5 C
Vinkovci
Srijeda, 30. studenoga 2022.

Pokrenut potportal “Hina#Potres”

Više od autora

- vl promo-


Aneta Pšihistal
Aneta Pšihistal
aneta.psihistal@novosti.hr

Hrvatska izvještajna novinska agencija danas je pokrenula potportal “Hina#Potres” na kojem će objavljivati sve relevantne informacije o stanju na potresima pogođenom području Sisačko-moslavačke županije, objavilo je Uredništvo Hine.
Uz vijesti, izvještaje, servisne informacije, reportaže, obavijesti, savjete, informacije o otklanjanju posljedica katastrofe uzrokovane potresom i ostale aktualne sadržaje na potportalu će se moći pronaći i poveznice na ostale korisne sadržaje. Objavljeni sadržaji na potportalu dostupni su cjelokupnoj javnosti.
Hina je, navodi se, još u ožujku 2020., nakon potresa koji je pogodio Zagreb sve vijesti o toj nepogodi otvorila za javnost, a isto je učinjeno i nakon razornog potresa koji je krajem prosinca pogodio Petrinju, Glinu, Sisak i okolna područja. Otvaranjem potportala ti su sadržaji objedinjeni i do njih će se lakše pristupiti, navodi se.
Vjerujemo da ćemo na ovaj način doprinijeti informiranju javnosti o stanju na području pogođenom potresima i potrebama tamošnjeg stanovništva, ističu u Hini.
Na potportal se može ući preko bannera “Hina#Potres” na naslovnici Hinine internetske stranice (www.hina.hr) ili klikom na “Potres” u zaglavlju naslovnice.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno