- Reklama -
Ashley Frangipane, poznatija kao Halsey, započela je novo poglavlje u svojoj karijeri objavom novog izdanja koje nosi naziv “Manic”. Iščekivani album najavljen je odlično prihvaćenim singlovima, među kojima se ističe i globalni hit “Without Me”. Hrvatska publika “Manic” može slušati u radijskom eteru te putem streaminga.
Talentirana glazbenica novim studijskim albumom “Manic” nastavlja pomicati granice, što uspješno postiže spajanjem raznovrsnih elemenata umjetničkog izražavanja. Na albumu se našlo 16 pjesama, a na nekima su gostovala i zanimljiva imena, kao što su SUGA iz popularne skupine BTS te legendarna Alanis Morissette. Prije objave albuma publika je imala priliku poslušati singlove poput “You Should Be Sad”, “Graveyard”  te globalni hit “Without Me”, koji se našla na prvom mjestu Billboard Hot 100 ljestvice.
Halsey je posljednjih nekoliko godina obilježila nizom brojnih priznanja i postignuća: surađivala je na hitovima “Eastside” (Khalid, Benny Blanco) i “Boy With Luv” (BTS). Njena pjesma “Without Me” čak je 6 puta postigla platinastu nakladu te je u 2019. godini bila najemitiranija pjesma američkih radijskih postaja.
Osim što se bavi glazbom, Halsey se pokazala utjecajnom i na području filma i aktivizma. Prije dvije je godine ostvarila debitantsku ulogu u animiranom filmu “Teen Titans GO!” te se pojavila u blockbusteru “A Star Is Born”, a istaknula se i kao i borac za prava LGBTQ zajednice i za prava žena.

“Manic” – popis pjesama:
 1. Ashley
 2. clementine
 3. Graveyard
 4. You should be sad
 5. Forever … (is a long time)
 6. Dominic’s Interlude (feat. Dominic Fike)
 7. I HATE EVERYBODY
 8. 3am
 9. Without Me
 10. Finally // beautiful stranger
 11. Alanis’ Interlude (feat. Alanis Morissette)
 12. killing boys
  SUGA’s Interlude (feat. Suga, BTS)
 13. More
 14. Still Learning
 15. 929