8 C
Vinkovci
Nedjelja, 21. travnja 2024.

Potpisani Ugovori o radu vezani uz projekt “Zaželi”

Više od autora

- vl promo-

Danas u Velikoj gradskoj vijećnici upriličeno je svečano potpisivanje Ugovora o radu vezanih uz projekt “Zaželi – Program zapošljavanja žena na području grada Vinkovaca”.

Gradonačelnik Vinkovaca, Ivan Bosančić danas je upriličio svečano potpisivanje ugovora vezanih uz projekt Zaželi. Ovaj projekt Grad Vinkovci provodi u suradnji s partnerima, Hrvatskim zavodom za zapošljavanje – Područni ured Vinkovci te Centrom za socijalnu skrb Vinkovci. Projekt se sufinancira sredstvima iz Europskog socijalnog fonda, u ukupnoj vrijednosti od 6.701.725,88 kuna.


Cilj ovoga projekta je omogućiti zapošljavanje žena ranjivih skupina s ciljem unaprjeđenja radnog potencijala teže zapošljivih žena te povećanja socijalne uključenosti i kvalitete života krajnjih korisnika.

Ovim projektom omogućeno je zapošljavanje žena u Vinkovcima s ciljem smanjenja nezaposlenosti i rizika od siromaštva te povećanja kvalitete života krajnjih korisnika. 50 žena koje će biti zaposlene putem ovoga projekta zaposlene su u svrhu potpore i podrške starijim osobama i osobama u nepovoljnom položaju. Zaposlenim žena pruženo je obrazovanje i osposobljavanje za njegovateljicu i gerontodomaćicu, a idući tjedan će im biti dodijeljena i radna oprema te bicikli koji će im služiti kao prijevozno sredstvo.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno