18 C
Vinkovci
Subota, 25. lipnja 2022.

Prijavite svoje programe i projekte, Grad daje i do 100 tisuća kuna

Više od autora

- vl promo-
Josipa Haluška
Josipa Haluška
josipa.haluska@novosti.hr
Grad Vinkovci poziva udruge, udruge proistekle iz Domovinskog rata, ustanove, zaklade te druge pravne osobe čija temeljna svrha nije stjecanje dobiti da prijave svoje programe i projekte iz područja socijalne i zdravstvene skrbi i humanitarnog djelovanja koji se temelje na potrebama zajednice, a prema načelima djelovanja za opće dobro.

Kako stoji na službenim stranicama Grada Vinkovaca, udruge mogu prijaviti program ili projekt za humanitarno djelovanje, za socijalnu i psihosocijalnu skrb o građanima, zaštitu zdravlja građana i skrb za stradalnike Domovinskog rata i članova njihovih obitelji, zaštita digniteta i promicanje vrijednosti Domovinskog rata kao i poboljšanje kvalitete života sudionika i stradalnika Domovinskog rata.

Rok za podnošenje prijedloga programa ili projekata je 22. veljače 2020. godine, a ukupno planirana vrijednost Natječaja je 550.000,00 kuna. Najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom projektu je 1.000,00 kuna, a najveći iznos po pojedinom projektu je 100.000,00 kuna.

Više informacija pronađite ovdje.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno