7 C
Vinkovci
Četvrtak, 1. prosinca 2022.

Vukovarsko-srijemska PU: Interventni policajci prikupili novac za potrebite

Više od autora

- vl promo-


Aneta Pšihistal
Aneta Pšihistal
aneta.psihistal@novosti.hr

Povodom predstojećih blagdana policijski službenici Interventne jedinice policije Policijske uprave vukovarsko-srijemske organizirali su humanitarnu akciju prikupljanja novčanih priloga kako bi pomogli socijalno ugroženim obiteljima s područja Policijske uprave vukovarsko-srijemske.

Požrtvovnost policijskih službenika i briga za nemoćne i potrebite još jednom je došla do izražaja u ovoj akciji koja je provedena tijekom studenog i prosinca, a kojom su policijski službenici od svojih mjesečnih primanja odvojili određeni novčani iznos kako bi u doba darivanja pomogli najpotrebitijima, ističu u PU vukovarsko-srijemskoj.

Na ovaj način, kažu, željeli su pokazati da se i skromnom donacijom možemo ujediniti i od srca pomoći onima koji trebaju pomoć, ne samo financijsku, već i onu ljudsku kroz podizanje svijesti o socijalno osjetljivim skupinama.

Prikupljeni novčani prilozi donirani su vinkovačkoj volonterskoj udruzi „Mladi protiv gladi“ koja opskrbljuje hranom i higijenskim potrepštinama više od 850 socijalno ugroženih obitelji u sklopu projekta Socijalna samoposluga Vinkovci.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno