Foto: Mladen Teofilović
Beogradski trio Repetitor izbacio je novi videospot za drugi singl “Kroz vetar” sa albuma “Prazan prostor među nama koji može i da ne postoji”, koji je izašao krajem 2020. za Moonlee Records, i od tada je bio predstavljen samo jednim singlom i spotom “Kost i koža”.
Aktualni video spot “Kroz vetar” režirao je Nikola Stojanović uz asistenciju direktora fotografije Mladena Teofilovića i scenaristkinje Nađe Petrović. Snimljen je na Biološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu, bez koga kako kaže bend, ne bi bio moguć.
“Izašli su nam u susret za svaku molbu, i dali nam da snimamo u učionicama sa primercima životinja u formalinu i raznim kosturima, pa i ljudskim tako da se spot odlikuje vrlo zanimljivom scenografijom, koloritom i kadrovima” kaže nam Ana-Marija Cupin, basistkinja grupe, koja je otpjevala i napisala riječi za ovu pjesmu.
Pogledajte kako izgleda kad se Repetitor, tj. Ana-Marija Cupin, Milena Milutinović i Boris Vlastelica vrate u školske klupe.
Nadalje, Repetitor su sinoć na svojoj facebook stranici potvrdili koncert u đakovačkom Rock baru King (Franje Račkog 67), na kojem će promovirati svoj aktualni album u subotu 19. lipnja ove godine! Požurite po ulaznice…