Nakon novinarske glazbene nagrade te Rock&Off internet radija koji 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, bez reklama i govornih emisija, emitira isključivo domaću rock&off glazbu, platforma Rock&Offpredstavlja još jedan novitet: Rock&Off skener!

Rock&Off Skener donosi pregled novosti vezanih za albume, pjesme i koncerte bendova i izvođača s Rock&Off scene. Sve vijesti vode na portale koji redovito prate rock&off scenu. Cilj Rock&Off skenera je na jednom mjestu okupiti i sve aktivnosti bendova i izvođača kroz Rock&Off izbornu godinu (album, pjesma, koncert i razno), podržati njihov rad i evidentirati uspjehe. Također, Rock&Off skener će zasigurno pomoći novinarima/glasačima pri nominiranju i glasanju u drugom izdanju ove glazbene nagrade.

Ovim putem pozivamo sve glazbene novinare, same izvođače i sve one koji prate glazbenu scenu da nam na mail info@rockoff.hr jave sve eventualno propuštene informacije do kraja svibnja i sve buduće informacije koje žele istaknuti.

Rock&Off skener je nastao iz potrebe svakodnevnog bilježenja informacija iz nikada bogatije glazbene scene. Ideja je ovim putem prezentirati kvalitativnu rock&off raznolikost široj javnosti, ali i podsjetiti glazbene novinare na kraju godine, što se sve izdogađalo po mjesecima u izbornoj godini. Također pozivamo sve da nam se jave s dodatnim informacijama koje smo eventualno propustili na mail info@rockoff.hr“, objašnjava direktor Rock&Off-a, Krešimir Blažević.

Još jednom vas pozivamo na Veliki glazbeni kviz u suradnji HDS-a, Iskona, Rock&Offa, Tvornice Kulture i Tvornice kvizova! Treći susret će se održati danas, 17. lipnja u 20 h u zagrebačkoj Tvornici kulture i to će ujedno biti i posljednji glazbeni kviz prije ljetne pauze i festivalskih kvizova, a vodit će ga Shamso69 iz popularne “punk folk wellness skupine” Brkovi. Sudjelovanje je besplatno kao i dosad, a ekipe mogu imati od dva do četiri člana. Kao i na ranija dva kviza, Iskon i partneri osiguravaju nam vrlo vrijedne nagrade za najbolje. Prijaviti se možete preko sljedećeg linka:

Prijava na kviz

Pokretači nagrade su koproducenti Unison – Hrvatski glazbeni savez i KD Tvornica kulture, koja ove godine slavi 20 godina postojanja te organizator Hrvatsko društvo skladatelja uz potporu glavnog sponzora Iskona. Oni zajedničkim snagama kroz ovu platformu nastavljaju s cjelogodišnjom promocijom domaće rock&off glazbe.

Rock&Off skener pratite na linku, a sve ostale rock&off aktualnosti pratite na društvenim mrežama:

Facebook

Instagram

Youtube

Web