2 C
Vinkovci
Nedjelja, 29. siječnja 2023.

Rutinska pobjeda u prvoj pripremnoj utakmici

Više od autora

- vl promo-


HNK Cibalia Vinkovci 7. srpnja započela je s pripremama za novu sezonu, a danas u jutarnjim satima odigrana je utakmica protiv NK Zrinski iz Jurjevca. Susret je odigran u Novim Jankovcima, a krajnji rezultat glasio je 3:0 za vinkovačkog drugoligaša.

U prvom poluvremenu Cibalia je nastupila u sastavu: Kovačević – Berač, Oršolić, Bakula, Nikolić – Šarić, Diyoke, Mikolčić – Lozić, Miljanić i Gradečak, a u prvom dijelu još je ušao Kristijan Augustinović. Prvo poluvrijeme bilo je mirno, a najizgledniju priliku propustio je realizirati napadač jurjevačke momčadi Dos Santos.

U nastavku su Nebeskoplavi djelovali puno bolje i organiziranije, a vrlo brzo izabranici Tomislava Radotića postigli su tri pogotka preko Marka Augustinovića, Edisa Smajića i Luke Kalaice. Tijekom drugog poluvremena nastupili su: Križanović – Gačić, Bošnjak, Stanić, Unušić – Bosak, Mihaljević – Bubnjar, Kalaica – Dogan i Smajić, a ušao je još Marko Augustinović. Također, potrebno je reći kako su Dario Rugašević i Filip Jazvić na današnjoj utakmici bili pošteđeni, a Robert Perić-Komšić još će neko vrijeme biti van vinkovačkog stroja.

Primarni cilj ove utakmice bio je da se fino istrčimo i da se nitko ne ozljedi. Prva je utakmica, sigurno da ima u određenim segmentima prostora za napredak, ali pristup je bio dobar. Danas je rezultat bio manje bitan, no uvijek je lijepo pobijediti. U ovom uvodnom dijelu priprema uvijek je naglasak na tom kondicijskom dijelu, u koji pokušavamo uključiti neke generalne zahtjeve. Nešto se danas već vidjelo, ali ima još jako puno prostora koji se moraju pohvatati da bi dobili ono što tražimo i očekujemo”, utakmicu je prokomentirao Tomislav Radotić, trener HNK Cibalia Vinkovci.

Podsjećamo, prvo kolo nove sezone Cibalia će otvoriti domaćom utakmicom protiv NK Kustošija, a do tada će se odigrati još pokoja pripremna utakmica, kao i turniri. Upravo je idući izazov za trupe Tomislava Radotića turnir u Ruščici, koji je vinkovački klub prošle sezone osvojio.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno