- Tekst se nastavlja ispod oglasa -
Humanitarni koncert Rock Marinfest je jedini festival ovoga tipa u Hrvatskoj na kojem se iz godine u godinu mijenjaju izvođači ali i broj posjetitelja, a postao je jednim od zaštitnih znakova grada Vinkovaca. Sav ostvareni prihod ide u korist Udruge osoba s invaliditetom Bubamara iz Vinkovaca, a članovi i djelatnici udruge aktivno su uključeni u pripremu i realizaciju festivala.
HŽ Putnički prijevoz putnicima posjetiteljima ovog festivala odobrava 40% popusta u 1. i 2. razredu redovnih vlakova u unutarnjem prijevozu na udaljenostima duljim od 25 km.
Popust se može koristiti od 26. do 28. prosinca 2019. isključivo za kupnju povratnih prijevoznih karata iz svih službenih mjesta do kolodvora Vinkovci i natrag. Prilikom kupnje prijevozne karte potrebno je naglasiti svrhu putovanja a povratnu prijevoznu kartu potrebno je na poleđini ovjeriti pečatom organizatora na info pultu održavanja koncerta.
Na ovogodišnjem Marinfestu koji se održava u prostoru Vanille Cluba nastupit će acoustic indie rockera Darko Jakuš Jale, mlada vinkovačku hip-hop uzdanica AnteBiotik, rockeri the Karambol, kultna Septica, rock ‘n’ roll veteran Zoran Čalić s pratećim Bandom, rodonačelnici soničnog garage punk-bluesa Erotic Biljan & His Heretics te u svojstvu gosta splitski reper Krešo Bengalka.
Po prvi put, za after party pobrinut će se naš poznati vinkovački DJ, radio voditelj i producent – Siky.
Glavni medijski pokrovitelji su Vinkovačka televizija, Novosti i Glas Slavonije.