17 C
Vinkovci
Četvrtak, 30. ožujka 2023.

Savana, neobična suradnja Sassje i Rundeka dobila i video uprizorenje

Više od autora

- vl promo-

Jedna neobična i jako zanimljiva glazbena suradnja krije se na novom Sassjinom albumu ‘No problemo’. Radi se o pjesmi ‘Savana’ koju je Sassja snimila s Darkom Rundekom.

‘Obožavam pjesmu koju smo napravili, ali mi je od ove suradnje najdraže što sam upoznala takvog čovjeka i družila se s njim. Zaista je odlično za svijet da postoje ljudi kao Darko i jako je inspirirajuće i smirujuće bilo svako snimanje i druženje.  Imala sam tremu kada smo pripremali pjesmu koju ćemo mu poslati jer sam htjela napraviti svoj stil i zvuk, ali i da Rundek može biti potpuno svoj u tome. Sretna sam da je osjetio to i da smo svi zajedno napravili ovakvu stvar.’ – rekla je Sassja koja je izuzetno ponosna na suradnju s legendarnim glazbenikom.

Za pjesmu ‘Savana’ su snimili i spot na Braču u režiji Jasmina Jatića, na teritoriju udruge ‘Zemlja za nas’  u vrlo kreativnoj atmosferi.

‘Ovo je prvi put da s nekim ravnopravno surađujem na pisanju teksta za pjesmu. Rok je predložio skicu aranžmana, a Sassja svoju priču. Osjetio sam da je pjesmi potreban objektivni odmak, neka globalna perspektiva, a istovremeno i lokalni miris u melodiji. To nas je odvelo u Savanu. Dosvirao sam riff i melodiju na električnoj gitari i sintu, ostali su elementi pošli u susret i eto te pjesme’ – rekao je Darko Rundek koji vjeruje da će ovaj internacionalni poduhvat pronaći svoju publiku u sve tri zemlje, a i šire.


Glazbeni producent pjesme ‘Savana’ kao i većeg dijela pjesama na Sassjinom albumu ‘No problemo’ je Rok Kovač – Kantriman koji je dao i svoj osvrt na ovu suradnju: ‘Cijeli proces stvaranja pjesme bio je nezaboravan, pogotovo jer je Darko čovjek koji rado dijeli svoja iskustva i s kojim možeš razgovarati o bilo čemu te ima muzičku svježinu kakvu rijetko tko ima.’

Energična tuzlanska reperica priprema se za koncertnu promociju svog novog albuma ‘No problemo’ koji će se održati  9. ožujka u Vintage Industrial Baru.

Ulaznice za koncert su u prodaji i cijena im je 40 kuna u pretprodaji, a na dan koncerta iznosit će 50 kuna.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno