U zimskoj stanci, dok igre na zelenim terenima u nižim ligama miruju, slavonski sportski web portal Sportalo organizirao je krajem prošle godine zabavno glasanje navijača za najboljeg igrača Međužupanijske nogometne lige Osijek-Vinkovci.

Kako bi „ubili dosadu” i prebrodili zimsku pasivnost tijekom prosinca, Sportalo je organizirao natjecanje najboljih igrača četvrtog ranga hrvatskog nogometa u našoj regiji. Treneri međužupanijskih klubova morali su imenovati jednog igrača za kojeg oni smatraju da je najbolji u njihovim momčadima i poslati redakciji Sportala nakon čega su oni sastavili ždrijeb i sve ostalo je bilo na navijačima klubova. Klubove iz našeg okruženja predstavljali su Tomislav Pavličić (Dilj), Franjo Damjanović (Otok), Ilija Matić (Šokadija), Tomislav Đoić (Slavonac), Stjepan Naglić (Zrinski), Gabriel Brlečić (Borinci), Danijel Lučić (Hašk-Sokol), Stipe Jančić (Frankopan). Nakon uvodne knockout faze najdalje su dogurali popularni „Šlajfo” i Jančić koji su vodili finalnu bitku za status najboljeg igrača u MŽNL Osijek-Vinkovci.

Nakon 24-satnog glasanja titula najboljeg igrača otišla je u Andrijaševce. „Jako mi je drago da su me navijači izabrali za najboljeg igrača, nije to mala stvar jer je u konkurenciji bilo pregršt dobrih igrača”, rekao nam je pobjednik Stipe Jančić i istaknuo kako mu je iznimna čast što je u finalu bio sa „Šlajfom” koji iza sebe ima zavidnu karijeru. Pavličić je nakon ove utrke sportski čestitao pobjedniku, a Jančić se ubrzo našao u još jednoj borbi za titulu, ovaj put u takozvanom Superkupu MŽNL u kojem su se sastali pobjednik međužupanijske lige Osijek-Vinkovci i one brodsko-požeške međužupanijske lige.

Protivnik Jančiću bio je mladi Alen Grafina koji igra za pakrački Hajduk, a koji je za vrlo malo glasova odnio pobjedu pred frankopanskim kapetanom. Stipe se nadovezao na sudbinu Frankopana u ovom rangu nogometa i rekao kako se nada da će Frankopan uspjeti izboriti ostanak u ovoj ligi jer infrastrukturom to i zaslužuje. „Bilo bi šteta igrati neku nižu ligu, imamo mladu momčad i dobre igrače, kao i trenera te smo sada iskusniji i zreliji za pola godine. Uz pokoje pojačanje, iskreno mislim da ćemo ostati u četvrtoj ligi”, poručio je, prema navijačima, najbolji igrač lige.