24 C
Vinkovci
Utorak, 30. svibnja 2023.

Ipak lažna dojava o postavljenoj bombi u vinkovačkom sudu

Više od autora

- vl promo-

Mario Kurhelec
Mario Kurhelec
mario.kurhelec@novosti.hr

Danas je trebao biti još jedan mirni i radni četvrtak za zaposlenike Općinskog suda u Vinkovcima. Međutim, iz Policijske uprave vukovarsko-srijemske izvijestili su nas kako su u 8,45 sati zaprimili telefonski poziv o postavljenoj bombi u zgradi Općinskog suda u centru Vinkovaca. „Policijske ophodnje žurno su izašle na mjesto događaja koji su i osigurali i evakuirali sve djelatnike suda te njihove stranke”, rekla nam je policijska službenica za odnose s javnošću Martina Halas.

9:50 LAŽNA DOJAVA O BOMBI

Izvršen je pregled objekta i okolnog područja u 9,50 sati te eksplozivna naprava nije pronađena. Policija je utvrdila kako se radi o lažnoj dojavi. Slijedi kriminalističko istraživanje radi utvrđivanje identiteta osobe koja je lažno policiji uputila poziv.

8:45 DOJAVA O BOMBI

Na mjestu događaja nalaze se djelatnici protueksplozijskog odjela policijske uprave koji obavljaju detaljan pregled objekta i okolnog područja. „Zasad još uvijek ne možemo utvrditi nalazi li se eksplozivna naprava u objektu. O svakom novom saznanju izvijestit ćemo vas na vrijeme”, zaključila je naš razgovor Martina Halas. Tako će zaposlenici suda, kao i njihove stranke, biti prisiljeni boraviti na otvorenom dok se ne utvrde nova saznanja i ne dobiju informacije o sigurnosti u navedenom objektu.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno