26 C
Vinkovci
Utorak, 28. lipnja 2022.

Ti, ja i moja mama danas objavili singl i spot za pjesmu Samo da znaš

Više od autora

- vl promo-
Nakon odličnog debitantskog EP-a ‘Gurni me u valove’, zagrebački bend Ti, ja i moja mama predstavlja singl i videospot Samo da znaš. Pjesma govori o rastanku, a riječ je o drugom najavnom singlu s albuma ‘Teška kao dno’, čiji se izlazak očekuje u jesen 2018. ‘Samo da znaš’ će Ti, ja i moja mama premijerno izvesti uživo sutra u subotu, 24. ožujka u zagrebačkom klubu Tvornica kulture, gdje će nastupiti u sklopu Tuluma 23. Uz Ti, ja i moja mama sviraju grupe Gretta i Ljetno kino.

Spot ‘Samo da znaš’ je snimljen ove veljače na brodu Postira, linija Dubrovnik – otok Šipan, a autorica pjesme i videospota, Ana Opalić, kaže: “Samo da znaš pjesma je o rastanku, aranžmanom i produkcijom pjesme trudili smo se postići nostalgičan ugođaj. Zato smo za snimanje spota odabrali mali, stari brod Postira koji vozi lokalnu liniju Dubrovnik- Šipan. Atmosfera na brodu sugerira prošlost, nešto izgubljeno za čim čeznemo. Za vrijeme snimanja spota bilo je neobično hladno i na okolnim brdima padao je snijeg, što se izvrsno uklopilo u atmosferu pjesme i spota.”.

Što se dogodi kada se spoji stara i nova postava benda U pol’ 9 kod Sabe? Još jedan bend neobičnog imena Ti, ja i moja mama. Bend TJMM osnovan je u proljeće 2015., čine ga Martina Zvonić (vokal), Ana Opalić (klavijature), Sandra Sobočanec (gitara), Helena Ernoić (bas) i Berko Muratović (bubanj).

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno