23 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 15. srpnja 2024.

Tomislav Pavličić na klupi Mladosti iz Vođinaca

Više od autora

- vl promo-
Mario Kurhelec
Mario Kurhelec
mario.kurhelec@novosti.hr
Vođinačka Mladost, novi član MŽNL Osijek-Vinkovci od sljedeće sezone, ima novog trenera. Naime, dosadašnjeg trenera Dejana Pavličića na klupi Mladosti naslijedit će njegov brat Tomislav Pavličić, dosadašnji igrač vođinačke momčadi. Stariji Pavličić zbog poslovnih obveza više nije u mogućnosti voditi prvaka 1. ŽNLVSŽ.
“Ovim putem želimo se zahvaliti treneru Dejanu na dosadašnjem radu i povijesnim rezultatima koje je ostvario tijekom svog mandata na klupi naše momčadi. Čovjek koji je u najtežim trenucima prošle sezone preuzeo naš klub i bio u borbi za titulu do samog kraja. Ipak, da posao ne bi ostao nedovršen pobrinuo se ove sezone kada je sa svojim trupama “promarširao” ligom kao nitko prije i osvojio titulu s nevjerojatnih 27 bodova prednosti u odnosu na prvog pratitelja”, poručili su na službenim stranicama iz NK Mladosti Vođinci.
Tomislav Pavličić, premda igrač kluba u netom završenom prvenstvu, znao je i biti trener u odsustvu starijeg brata. Mladost se okreće formiranju igračkog kadra s kojim će se natjecati u MŽNL, a pred novim trenerom i upravom novi su izazovi u jačem rangu. “Hvala upravi kluba na ukazanom povjerenju”, kratko je poručio novi trener Mladosti Tomislav Pavličić.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno