24 C
Vinkovci
Petak, 1. srpnja 2022.

U našoj županiji 16 novooboljelih, preminule dvije osobe

Više od autora

- vl promo-

Josipa Haluška
Josipa Haluška
josipa.haluska@novosti.hr

U Vukovarsko-srijemskoj županiji, prema podacima pristiglim do 8:00 sati, u posljednja 24 sata je 16 novih pozitivnih osoba na COVID-19, od kojih je 15 pozitivnih na PCR testiranju, a jedna na brzom antigenom testu, najnoviji su podaci županijskog Stožera.

Pet novooboljelih osoba je iz Vinkovaca, po dvije su iz Borova i Novih Mikanovaca te po jedna osoba iz Bršadina, Cerića, Petrovaca, Rokovaca, Starih Mikanovaca, Trpinje i Vukovara. Preminule su dvije osobe.

Od početka epidemije, ukupan broj oboljelih osoba je 8413, 8099 osoba se oporavilo, a ukupno je preminulo 189 osoba.

Trenutno je u županiji 30 osoba hospitalizirano zbog COVID-19 bolesti. U protekla 24 sata testirane su 184 osobe te je ukupno do sada testiranih osoba na području županije 40595.

U samoizolaciji na području županije je 429 osoba.

Od ukupnog broja pozitivnih na COVID-19 u Vukovarsko-srijemskoj županiji je pozitivno 16 radnika iz sustava zdravstva (dva liječnika, 12 medicinskih sestara/tehničara, jedan drugi zdravstveni radnik i jedan nezdravstveni radnik). U samoizolaciji iz sustava zdravstva su tri radnika (jedan liječnik, jedna medicinska sestra/tehničar i jedan drugi zdravstveni radnik).

Iz sustava obrazovanja ukupno je oboljelo četiri učenika, a oboljelih nastavnika nema. U samoizolaciji se nalazi jedan nastavnik i 25 učenika.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno