U sklopu 21. Otočke kulenijade 8 polaznika na edukaciji za senzorne analitičare

|

- Advertisement -

Nakon već održanih edukacija za senzorne analitičare na prethodnim kulenijadama, u sklopu 21. Otočke kulenijade danas je održana nova edukacija u Poduzetničkom inkubatoru Otok.

Ciljevi su ove edukacije pružiti polaznicima specifična znanja o osnovama tehnologija proizvodnje tradicionalnih mesnih proizvoda, greškama u proizvodnji, osnovama fiziologije osjetila i razvoju osjeta, upotrebi testova i uvjeta u senzorskoj analizi.

Pored toga, cilj je radionice osposobiti polaznike za predlaganje rješenja za razvoj, kontrolu i poboljšanje proizvoda uvažavajući tehnološke smjernice i senzorske karakteristike proizvoda. Edukaciju je vodio izv. prof. dr. sc. Ivica Kos s Agronomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, a edukaciju u Otoku prošlo je 8 polaznika.

Podsjetimo, 8. i 9. lipnja održava se 21. Otočka kulenijada, a ova je edukacija jedan korak u nastojanju da Otočka kulenijada i dalje bude prava adresa za najbolje proizvođače najpoznatije slavonske delicije.

- Advertisement -

Zadnje objave

Plinara istočne Slavonije d.o.o.

Radno vrijeme blagajne Vinkovci-Županja

PON – PET od 7:30 do 14:00h
Besplatni broj za hitne intervencije
od 0 do 24h
0800 304 336

Pregled privatnosti

Ova web stranica koristi kolačiće tako da vam možemo pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Podaci o kolačićima pohranjuju se u vašem pregledniku i obavljaju funkcije poput prepoznavanja kod povratka na našu web stranicu i pomaže našem timu da shvati koji su dijelovi web stranice vama najzanimljiviji i najkorisniji.