15 C
Vinkovci
Subota, 21. svibnja 2022.

Uskora nam u kina stiže i treći nastavak popularnog crtića Kako izdresirati zmaja

Više od autora

- vl promo-
Studio DreamWorks Animation donosi nam novu iznenađujuću priču o odrastanju, pronalaženju hrabrosti da se suočimo s nepoznatimim… Sve je počelo kao nevjerojatno prijateljstvo između adolescentskog Vikinga i strašnog zmaja Noćni bijes, I razvilo se u epsku avanturu koja se proteže u njihovim životima. Dobrodošli u najzabavnije poglavlje jedne od najdražih animiranih franšiza u povijesti filma: Kako izdresirati zmaja: skriveni svijet.

Sada vladar Berka uz Astrid, Štucko je stvorio veličanstvenu kaotičnu utopiju zmajeva. Kada se Štucko i Bezubica iznenada susreću sa ženskom vrstom Noćnog bijesa, moraju napustiti jedinstveni dom kojeg su poznavali i otputovati u skriveni svijet za koji većina vikinga vjeruje da je samo mit. Kako se otkriju njihove prave sudbine, zmaj i jahač će se boriti zajedno na samom kraju Zemlje kako bi zaštitili sve do čega im je ikad u životu stalo.

Treći nastavak filma “Kako izdresirati zmaja” režirao je Dean DeBlois prema vlastitom scenariju.

“Kako izdresirati zmaja 3” (How To Train Your Dragon: The Hidden World, 2018.) posredstvom Editusa u hrvatskim kinima će se početi prikazivati od 31. siječnja 2019. godine.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno