6 C
Vinkovci
Srijeda, 30. studenoga 2022.

Vinkovački bazen uskoro otvara svoja vrata

Više od autora

- vl promo-


Mario Kurhelec
Mario Kurhelec
mario.kurhelec@novosti.hr

Nakon što je objavljeno kako je vukovarski bazen ponovno počeo s radom, od direktora vinkovačkog bazena, Marka Šarića, saznali smo kako su u tijeku pregovori oko otvaranja vinkovačkog gradskog bazena te da bi bazen tijekom oglednog vremena (otprilike od 7 do 10 dana) mogao biti otvoren.

Šarić navodi kako mjere koje su na snazi ne dopuštaju puno toga kad je u pitanju funkcioniranje bazena. „Mi kao bazeni, po trenutnim mjerama, ne smijemo provoditi grupne dolaske, dolaske plivačkih klubova, dolaske školske djece kroz projekt, a ugostiteljstvo, također, ne smije obavljati svoj rad. Jedino je dopušten individualni dolazak korisnika”, ističe Marko Šarić.

Dakle, summa summarum, plivački klubovi i dalje neće smjeti provoditi svoje aktivnosti na bazenu, ali će im biti omogućen individualni dolazak što automatski mijenja „tarifu”. „Trenutno je bazen zatvoren zbog dva aspekta, a to su zdravstveni i ekonomski. Pri dolasku korisnika objekt zahtjeva mjere održivosti bez obzira dolazi li jedan korisnik ili njih 400, poput temperature vode i zraka te svega potrebnog za održavanje bazena”, rekao je direktor vinkovačkog bazena Marko Šarić.

Podsjetimo, bazen je svoja vrata zatvorio 28. studenog prošle godine, a ona će biti još neko vrijeme zatvorena, nažalost, na štetu mnogih sportaša.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno