26 C
Vinkovci
Nedjelja, 23. lipnja 2024.

Vinkovčanima u sklopu Trunk Showa predstavljeni unikatni Laibach&York dioptrijski okviri

Više od autora

U Vinkovcima je danas organiziran nesvakidašnji događaj nazvan Trunk Show koji predstavlja unikatne Laibach&York okvire za dioptrijske naočale.

„Do realizacije je došlo jer su se dioptrijski okviri u optici svidjeli ljudima te sam ponukan tim iskustvom htio napraviti prezentaciju koja je izložena u kultnoj Meraji. Osnovna ideja bila je predstaviti ljudima nešto novo što još nije bilo viđeno u našem gradu”, poručio je Marko Slipčević, vlasnik Optike Marko i organizator Trunk Showa.

Posjetitelji su mogli doći, isprobati okvire, a treba naglasiti kako nisu ograničeni kao u optici na nekih dvadesetak komada. Onaj koji je izabrao okvir mogao ga je kupiti uz određene promotivne popuste, a kao gost iznenađenja Meraju je posjetila Žanamari Perčić i uveličala spektakularni Trunk Show.


„Priredili smo brojna iznenađenja poput poklona za sve one koji se budu uslikali na zato predviđenom prostoru i objavili tu sliku na Instagram profil. Za one koji su se odlučili naručiti okvir za poklon su dobili majice i poklon bon od 30 eura. Meni kao optičaru ovo je odlična prilika za predstavljanje kolekcije široj javnosti kako bi imali prilike vidjeti ono što ih zanima, a da pri tom nisu ograničeni prostorom optike”, dodao je organizator i najavio kako u budućnosti planira napraviti slične događaje, ali možda s nekim drugim brandom.

Na današnjem Trunk Showu sve posjetitelje zabavljao je DJ, a našlo se tu ponešto i za prigristi i popiti.

Povezani članci

Posljednje objavljeno