26 C
Vinkovci
Nedjelja, 14. kolovoza 2022.

Vinkovce osvojili Leon Brajko-Babić i Bruna Maričić

Više od autora

- vl promo-

Franjo Sorčik
Franjo Sorčik
franjo.sorcik@novosti.hr

U dvorani Teniskog kluba Vinkovci protekli vikend održano je Dvoransko otvoreno prvenstvo Vinkovaca za juniore i juniorke do 16 godina iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza. U prvom polufinalu juniora Leon Brajko-Babić iz Đakova, inače prvi nositelj turnira pobijedio je Andreja Đokića iz Bosne i Hercegovine u tri seta 3:6 6:0 6:2, dok je u drugom polufinalu Ante Cikojević iz Osijeka bio bolji od svog sugrađana Lovre Harca sa 6:1 6:1.

U finalu turnira gledali smo odličan tenis između Leona Brajka-Babića i Ante Cikojevića. Cikojević je dobio prvi set, u drugom vodio, imao prednost, ali je na kraju taj set otišao na stranu Leona Brajka-Babića. U trećem odlučujućem setu, Leon je odigrao najbolje kada je bilo najpotrebnije i na kraju osvojio juniorski turnir sa 4:6 6:4 6:3.

U kategoriji juniorki u prvom polufinalu Nera Tešankić iz osiječke Olimpije pobijedila je klupsku suigračici Saru Barbarić sa 6:1 6:0, dok je u drugom polufinalu Bruna Maričić iz Zagreba, inače druga nositeljica turnira, bila bolja od Lucije Koričić iz Osijeka sa 6:4 6:1. U finalu turnira Nera Tešankić odlično je odigrala, no nije mogla protiv godinu i pol starije Brune Maričić, koja je slavila sa 6:4 6:3. Nagrade najuspješnijima podijelili su Vlado Vergaš, vrhovni sudac turnira i Igor Balaš, član Uprave Teniskog kluba Vinkovci.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno