12 C
Vinkovci
Četvrtak, 29. veljače 2024.

Vozač kamiona koji se zabio u obiteljsku kuću lakše ozlijeđen, kao i maloljetna djevojčica

Više od autora

- vl promo-

Jutros smo izvijestili o prometnoj nesreći s ozlijeđenim osobama u Mirkovcima, a Policijska uprava vukovarsko- srijemska provela je očevid.

„Utvrđeno je kako se, jutros oko 6,20 sati, vozač skupa vozila – teretnog automobila i poluprikolice slovenskih registracijskih oznaka, 40-godišnji državljanin Sjeverne Makedonije, nije kretao sredinom obilježene prometne trake kolnika Ulice Branka Radičevića u Mirkovcima, već je vozilo pomaknuo ulijevo, prešao preko lijeve prometne trake i bankine, sletio na zelenu površinu, gdje udara u crpnu stanicu za otpadne vode i ormar električnih instalacija, potom u ogradu obiteljske kuće 86-godišnjakinje i naposljetku u zid obiteljske kuće 43-godišnjakinje, koji od siline udara probija. U tom trenutku u prostoriji kuće u kojoj je urušen zid nalazila se maloljetnica”, stoji u policijskom izvješću.

Vozač teretnog automobila i maloljetnica prevezeni su vozilima Zavoda za javno zdravstvo Vukovarsko-srijemske županije u Opću Županijsku bolnicu, gdje su im utvrđene lakše tjelesne ozljede.


Obavljenim alkotestiranjem nije utvrđena prisutnost alkohola u organizmu vozaču teretnog automobila.

Zbog počinjenog prekršaja kojim je izazvao prometnu nesreću u kojoj ima ozlijeđenih osoba, vozaču je uručen obavezni prekršajni nalog.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno