Utorak, 14 listopada, 2025

Zlatna jabuka ove godine revijalnoga karaktera, ali ne bez vrijednih nagrada

|

Kraj tjedna u u Vinkovcima protiče u znaku 17. Zlatne jabuke u organizaciji Udruge kuhara i slastičara Vukovarsko-srijemske županije. Ovogodišnja Zlatna jabuka revijalnog je karaktera, ali ipak birat će se najbolji radovi, koji će biti i nagrađeni.

S obzirom na to da će od 20.- do 24. studenoga u Osijeku biti održano državno prvenstvo kuhara i slastičara – Dani hrvatskog kulinarstva, mi smo pozvali kuhare i slastičare koji se prijave na to natjecanje, da istu tu temu prijave i za Zlatnu jabuku kako bi im to bila priprema odnosno jedan trening gdje će im stručni sud Hrvatskog kuharskog saveza ukazati na eventualne pogreške, a koje onda još mogu ispraviti za državno prvenstvo. Njima je svakako u cilju da i u Vinkovcima priprave što bolje jelo i zato što smo mi, kako bi imali razlog zašto doći u Vinkovce i predstaviti se našoj javnosti, priredili i vrijedne nagrade koje mogu osvojiti”, ističe Jozo Gale, predsjednik Udruge kuhara i slastičara VSŽ.

Tako će najbolji radovi biti nagrađeni sa 600 eura za prvo mjesto, 400 eura za drugo mjesto i 200 eura za treće mjesto, a uz nagradni fond, Udruga kuhara i slastičara VSŽ natjecateljima je osigurala i namirnice.

Kategorije u kojima će se sudionici natjecati su: Hladno jelo, Toplo jelo i Desert. Završnica 17. Zlatne jabuke je sutra u 20 sati u dvorani Barun Trenk. Uz vrhunsku hranu i bogatu tombolu za dobru zabavu zaduženi su TS „Ringišpil” i KUD „Šumari”

- Advertisement -

Zadnje objave

Plinara istočne Slavonije d.o.o.

Radno vrijeme blagajne Vinkovci-Županja

PON – PET od 7:30 do 14:00h
Besplatni broj za hitne intervencije
od 0 do 24h
0800 304 336

Pregled privatnosti

Ova web stranica koristi kolačiće tako da vam možemo pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Podaci o kolačićima pohranjuju se u vašem pregledniku i obavljaju funkcije poput prepoznavanja kod povratka na našu web stranicu i pomaže našem timu da shvati koji su dijelovi web stranice vama najzanimljiviji i najkorisniji.