13 C
Vinkovci
Petak, 31. ožujka 2023.

ŽOK Vinkovci upisao novu pobjedu

Više od autora

- vl promo-

Odbojkašice ŽOK Vinkovci jučer su na domaćem parketu slavile protiv OK Kolonija iz Slavonskog Broda. Utakmica je trajala 56 minuta, a domaći sastav s 3:0 u setovima porazio je Brođanke te je tako upisana treća pobjeda u prva četiri kola.

Vinkovačke su odbojkašice sjajno ušle u utakmicu. Tako je sastav trenera Stipe Tomića prvi set osvojio bez većih problema, tako je rezultat na kraju prvog seta glasio 25:11. Tijekom drugog seta gošće iz Slavonskog Broda ipak su pružile bolji otpor nego u prvom setu, ali i ovaj drugi set ponovno je bez većih poteškoća otišao u korist domaćeg sastava, ovoga puta rezultatom 25:16. Za kraj, u trećem setu ponovno nije bilo upitno tko će ga osvojiti, tako da su Vinkovčanke odnijele pobjede i u ovom setu. Ovaj set završio je rezultatom 25:8, što je ujedno i najveća razlika tijekom nedjeljne utakmice. ŽOK Vinkovci tako je ovu utakmicu vrlo lagano pobijedio, a to se može primijetiti i ukoliko bi se gledao konačni rezultat nakon tri seta, a on bi glasio 75:35 u korist Vinkovčanki.


Tako se klub iz Vinkovaca trenutno nalazi na trećem mjestu s 10 bodova, isti broj bodova ima i drugoplasirani ŽOK Ferivi iz Višnjevca, dok se na prvom mjestu nalazi OK Đakovo s 12 bodova. Iduće kolo na rasporedu je sljedećeg vikenda, a ŽOK Vinkovci gostovati će kod ekipe AOK Osijek. Osječanke se trenutno nalaze na 10. mjestu prvenstvene ljestvice, a u dosadašnjem dijelu prvenstva upisale su 1 pobjedu i 3 poraza.

FOTO: Hrvatski odbojkaški savez

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno