Predstavnici UHPA-e, predsjednik Tomislav Fain i voditeljica ureda Ivana Maltar, jučer i danas su posjetili Vinkovce i u suradnji s Turističkom zajednicom Vinkovci dogovorili suradnju oko organizacije Dana UHPA-e u Vinkovcima, koja će biti održana od 21. do 23. ožujka 2019. godine. 

Dani UHPA-e (Udruge hrvatskih putničkih agencija) je godišnji susret koji organizira UHPA, najveća nacionalna strukovna udruga turističkih agencija, okuplja više od 150 sudionika, turističke agencije – UHPA članice, predstavnike Ministarstva turizma, Hrvatske gospodarske komore, Hrvatske turističke zajednice, strukovnih udruženja u turizmu i ostale dionike hrvatskog turističkog sektora. 2019. godina tako će za cijelu Slavoniju biti velika prekretnica, budući da je ovaj događaj odlična i neponovljiva prilika da prezentira svoju turističku ponudu putničkim agencijama i na licu mjesta direktno upozna agente i predstavnike putničkih agencija.

Predsjednik UHPA-e Tomislav Fain rekao je kako ne žele samo pričati, nego i dati svoj obol i konkretno djelovati da se Slavonija turistički bolje pozicionira te dodao da smatra kako članice trebaju upoznati ovaj dio Hrvatske jer puno njih ne zna što sve Slavonija može ponuditi.


Novi broj Vinkovačkog lista svakog petka u prodaji na svim kioscima