Ovoga vikenda borbe za bodove počet će sudionici novoformirane Međužupanijske nogometne lige “Osijek-Vinkovci”. Uvodno će se šest utakmica igrati u subotu i dvije u nedjelju poslijepodne, a sve s početkom u 17 sati 30 minuta.

Domaću premijeru će imati i povratnik Dilj kojem u posjet dolazi susjed iz Komletinaca s kojim su se Vinkovčani sastajali i protekloga natjecateljskog ciklusa. U Otoku će se, također, međusobno sastati klubovi iz prethodnog natjecanja budući da će istoimenom domaćinu u goste doći bobotski Borac.

Borac iz Kneževih Vinograda u nedjelju će u Babinu Gredu gdje stoluje uobičajeno negostoljubiva Šokadija. U Županju na noge Radničkom koji ima debitantski nastup u višem razredu dolazi momčad Višnjevca. Borince iz Jarmine očekuje zahtjevno gostovanje u Kuševcu kod Torpeda, a Zrinski iz Bošnjka gostuje u Dardi.

Parovi 1. kola

Olimpija (Osijek) – Mladost (Satnica Đakovačka), Otok – Borac (Bobota), Darda – Zrinski (Bošnjaci), Radnički (Županja) – Višnjevac, Valpovka (Valpovo) – Radnički (Mece) i Dilj (Vinkovci) – Slavonac (Komletinci) igraju sutra (subota) u 17,30 sati kada počinju i nedjeljne utakmice Šokadija (Babina Greda) – Borac (Kneževi Vinogradi) i Torpedo (Kuševac) – Borinci (Jarmina).