Foto: MNK Vinkovci - Učilište Studium

Već nam je dobro poznato kako Malonogometni klub Vinkovci – Učilište Studium neko vrijeme u svojim redovima ima i žensku selekciju koja već osvajala međunarodne turnire u Bosni i Hercegovini, Sloveniji i Hrvatskoj. Ovoga puta u klubu su se odlučili na jedan iskorak, pa će se cure natjecati u 1. Hrvatskoj malonogometnoj ligi za žene.

Natjecanje u prvoj ligi za žene ne donosi onu klasičnu ligu na koju smo navikli, nego nekoliko “turnira” koji će okupiti sve ekipe. Prvi od njih bit će odigran upravo u Vinkovcima i to u dvorani Ekonomske i trgovačke škole 7. i 8. prosinca. Naše građane i ljubitelje malog nogometa očekuje 12 utakmica od kojih će tri utakmice odigrati djevojke iz Vinkovaca. Program počinje u subotu u 12 sati, a zadnja utakmica igra se u 19 i 30. U nedjelju turnir starta u 10 sati i završava u popodnevnim satima.

„Sigurno nam je velika čast ugostiti jedan ovakav turnir i potrudit ćemo se za vas pripremiti odličan ugođaj i uživanje u futsalu. Djevojke su već pokazale zavidnu kvalitetu na turnirima koje su igrale i osvajale, pa možemo opravdano reći da se imamo čemu nadati uz njih“, poručuju iz kluba.

Za sve posjetitelje bit će spreman šank s osvježavajućim pićem i grickalicama, a na ulazu će biti dostupne majice s natpisom „Samo Vinkulja“. Ulaznica za jedan dan će biti simboličnih 10 kuna. Nakon odigranog turnira u subotu, organizatori su odlučili osigurati druženje u Borosana Baru.

Raspored turnira:

Subota

12:00: Siscia-MNK Vinkovci

13:15: Meteora Futsal-MC Plus

14:30: Super Chicks-Mirlović Zagora

15:45: Alumnus SC Flegar-Duborvnik

17:00: Graničar-Siscia

18:15: Mirlović Zagora-Meteora

19:30: MNK Vinkovci-Super Chicks

Nedjelja

10:00: Dubrovnik-MC Plus

11:15: Super Chicks-Graničar

12:30: Siscia-Alumnus SC Flegar

13:45: MC Plus-Mirlović Zagora

15:00: Meteora Futsal-MNK Vinkovci