24 C
Vinkovci
Petak, 19. kolovoza 2022.

10 godina STK Cibalie Vinkovci

Više od autora

- vl promo-

Željko Komljenović
Željko Komljenović
zeljko.komljenovic@novosti.hr

Na današnji dan 5. lipnja 2009. godine, dakle točno prije 10 godina osnovan je sadašnji klub STK “Cibalia” Vinkovci, a koji se tada zvao STK “Amater”. Tada, a i nekoliko godina nakon, nekolicina osnivača nije imala velike planove niti je sanjala ovo što je danas STK “Cibalia” Vinkovci.

Rekli su si da idu igrati stolni tenis pa će vidjeti gdje će doći, tko će im doći i sto mogu napraviti. Kroz vrijeme ambicije i želje su rasle, prilike su se pružale, a oni su ih uspješno koristili.

Povodom desete obljetnice kluba svim igračicama i igračima, roditeljima i članovima “Prvoligaša s Bosuta” obratio se tajnik kluba Danijel Jelinek. “Skromno i vrijedno, onako iskonski i potpuno volnterski, uz poneki i trošak (za koji naši ukućani baš nekada nisu ni znali), ali uostalom kao i sada smo koračali, radili, stvarali i to sve ZAJEDNO SA SVIMA VAMA!!!. Danas u Hrvatskoj, u svim susjednim državama, ali i u nekoliko zemalja Europe, sav stolnoteniski auditorij čuo je za našu Cibaliu. Idemo još, idemo dalje i više, korak po korak pa gdje dođemo. Sport, djeca, zdravlje i prijateljstvo bile su i biti će vodilje i na dalje u našem klubu.”, kaže, između ostaloga, Danijel Jelinek uz čestitke svima na 10 godina STK Cibalie Vinkovci.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno