26 C
Vinkovci
Subota, 21. svibnja 2022.

10 uspješnih godina ŠRD “Jezera Banja” Vinkovci

Više od autora

- vl promo-
Aneta Pšihistal
Aneta Pšihistal
aneta.psihistal@novosti.hr
Športsko ribolovno društvo “Jezera Banja” večeras je održalo Godišnju izvještajnu skupštinu, koja je ujedno bila i svečana u povodu 10. obljetnice rada društva. Uz radni dio tijekom kojega je jednoglasno prihvaćeno izvješće o radu i financijsko izvješće za 2018. godinu te plan rada za 2019. godinu, u svečarskom dijelu uručena su priznanja članovima društva kao znak zahvalnosti za izniman doprinos u radu društva i zaštiti jezera i okoliša na Banji te zahvalnice onima koji stoje uz ŠRD “Jezera Banja” za suradnju i potporu u radu društva te time i doprinos u zaštiti jezera i okoliša na Banji.

“Ovo je bila prilika da se malo vratimo nazad i pogledamo što smo uradili u ovih deset godina. A uradili smo dosta i mislim da to sami građani grada Vinkovaca mogu vidjeti kada dođu na Banju. I to zadovoljstvo građana koji dolaze tamo, uživaju na tom prostoru i pohvale koje dobivamo od njih, samo su nam motiv da tako i dalje nastavimo. Naravno, i dalje nam je cilj brinuti za taj prostor, zajedno s Gradom, Županijom i svima onima koji su zainteresirani da nam pomognu kako bi ostvarili određene rezultate na daljnjem uređenju Banje i nadamo se kako ćemo to nastaviti istim intenzitetom. A posebno računamo na članove društva i očekujemo da će nam se priključiti i drugi građani grada Vinkovaca, koji vole taj prostor i pomoći da ga uredimo još bolje i ljepše na zadovoljstvo svih nas. Većina nas smo hrvatski branitelji, ljudi koji vole ovaj grad, vole ovu domovinu i stalo nam je da budemo društveno korisni i pridonesemo našim suborcima koji uživaju tamo kao i svim građanima grada Vinkovaca svih uzrasta te gostima koji dođu tamo da mogu uživati”, istaknuo je ovom prilikom predsjednik ŠRD “Jezera Banja” Željko Mikić.

Među onima koji su članovima društva čestitali 10. obljetnicu bio je i gradonačelnik Vinkovca Ivan Bosančić. “Ovo je jedna udruga koja je za primjer svima. Udruga koju čine naši branitelji koji su branili ovaj grad, a onda ne može izostati ta ljubav ni u ovom poslijeratnom vremenu gdje su se oni organizirali i jedan predivan dio grada uredili za sve građane Vinkovaca. Na tome im hvala. Hvala im na desetogodišnjem radu na to prostoru i mogu se samo nadati još boljoj suradnji. Mi im stojimo na raspolaganju, a nadam se i oni našem gradu i da ćemo i na 20. obljetnici moći razgovarati o ovakvim lijepim uspjesima kakve su napravili u ovom vremenu”, istaknuo je gradonačelnik Bosančić.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno