- Tekst se nastavlja ispod oglasa -

U Vinkovcima se u nedjelju s početkom u 20,00 sati održava 12. Noć kazališta, a vinkovački zaljubljenici u kazališne daske moći će pogledati izvrsnu predstavu Gradskog kazališta Sisak „Dok ne ispari i dok ne zgusne”.

Predstava je nastala prema tekstu Ane Prolić, a Morana Dolenc redateljica je predstave. U predstavi igraju Petar Atanasoski, Judita Franković i Marko Hergešić. Predstava se bavi međuljudskim odnosima, svakodnevnim „običnim” situacijama u kojima se nalazimo i koje čine naš život. Situacije se rastaču i pretaču jedna iz druge na temelju asocijativnih spojnica. Muško ženski odnosi, razvodi i mirenja, podjela stvari, odgoj djeteta, pitanja „Što ćemo danas kuhati?”, kućni ljubimci, važnost rakije i slično neke su od tema ovog kazališnog komada u kojem glumci iskaču iz lika u lik. Lepeza karaktera naših likova pokazuje nam koliko smo različiti, a opet u toj različitosti prepoznajemo iste trenutke koje svi proživljavamo, svatko na svoj način.

Samo danas, u petak 20. studenog, ulaznice za 12. Noć kazališta možete kupiti po akcijskoj cijeni od 20 kuna. Blagajna radi od 8,00 do 12,00 te od 16,00 do 20,00 sati i sat vremena prije izvedbe.

Redovna cijena ulaznice je 40 kn u pretprodaji, na dan izvedbe 50 kn, a za grupe i „prijatelje kazališta” 30 kn.