“May” nije britanska premijerka ni gitarist Queena – riječ je o albumu prvijencu glazbenog projekta Kensington Lima, autora i glazbenika Josipa Radića.

Sniman u razdoblju od dvije godine na relaciji Zagreb – Rijeka – Split, album broji 12 pjesama na kojima je sviralo i pjevalo ukupno 16 glazbenika, Josipovih prijatelja i kolega. Različiti stilski rukavci i pritoci rock’n’rolla, americane, akustičnog folka i elektronsko-ambijentalnih zvukova objedinjeni su u jedinstveni žanr pod nazivom “cassette pop” koji slušatelja vraća u vrijeme kazeta, fiksnih telefona i mlinaca za kavu.

Radić je autor svih pjesama na albumu, uz jednu suradnju na pjesmi “Memphis” u kojoj se kao koautor pojavljuje Neven Kolarić iz benda Riverpool.

Glazbenici Mark MrakovčićBranko DragičevićJere ŠešeljaDanijel KadijevićLuka NoracLovorka SršenVedran BaotićVedran KrižanDavor CapkovićAljoša ŠerićDarko BakićDanijel BenkoHrvoje PrskaloOlja DešićMarko Jurić i Neno Belan svojim su vokalnim i instrumentalnim dionicama dali posebnu vrijednost albumu, dok je za vizualni identitet zaslužan Darko Kujundžić.

Uz digitalne glazbene servise, album je dostupan i u fizičkom CD izdanju, a svoje koncertno izdanje “May” će dobiti u 2019.