1 C
Vinkovci
Srijeda, 6. prosinca 2023.

13. Moto susreti u Vinkovcima – akrobacije koje oduzimaju dah

Više od autora

- vl promo-
Aneta Pšihistal
Aneta Pšihistal
aneta.psihistal@novosti.hr

U okviru programa obilježavanja Dana grada Vinkovaca, blagdana sv. Ilije, Moto klub Vinkovci organizirao je tradicionalne Moto susrete, ove godine trinaeste po redu. Program 13. Moto susreta počeo je jučer kada su motoristi iz cijele Hrvatske, ali i okolnih zemalja, polako počeli pristizati u Vinkovce, a čekali su ih u Moto domu na Sopotu domaći ljubitelji adrenalina, brzine i moćnih “zvijeri” na dva kotača. Tamo je za sve pristigle s dalekog puta priređena večera, a potom je uslijedila dobra zabava i druženje uz Supermense.

Glavni program susreta održava se danas. Poslijepodne krenuo je moćni defile ulicama Vinkovaca, kojeg građani, ako i nisu vidjeli, onda su sigurno čuli. U ovim trenucima u središtu grada na potezu od pješačke zone prema PIK-ovoj zgradi u tijeku je još jedan atraktivan Stunt Show s akrobatskim vožnjama motocikala i drugim motociklističkim vještinama od kojih doista zastaje dah, a glavne zvijezde su “K Stunt Team” iz Mađarske. Miris benzina, miris zapaljenih guma, adrenalinski naboj i nevjerojatne akrobacije ni ovaj put nisu razočarali one koji su odlučili uživati u događaju koji se ne može vidjeti baš svaki dan.

Iz središta grada kolona u kojoj je na stotine motorista proći će još nekim vinkovačkim ulicama, a potom se zaputiti ponovno na Sopot gdje će sigurno biti još moto “ludorija” i dobre zabave do jutra. Od 20 sati počinje program koji će otvoriti Rockeri, potom na scenu izlaze legendarni Jura Stublić&Film, a sve će završiti, a kako drukčije u Slavoniji nego uz tamburicu, uz TS Begeš.Već sada može se reći kako se Moto klub Vinkovci pobrinuo da za motoriste, ali i građane, organizira još jedne nezaboravne Moto susrete, a ovi susreti, koji se održavaju uz potporu Grada Vinkovaca, već odavno postali su jedan od atraktivnijih sadržaja programa Vinkovačkog ljeta i programa obilježavanja Dana grada Vinkovaca.

 

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno