17. Međunarodni frizerski festival – Hairstyle News 2020

0
197

Ovogodišnji Hairstyle News Festival održava se 28. i 29. ožujka 2020. u Plaza Event Centru u Zagrebu. Dvodnevni program stručnih edukacija osmišljen je kako bi inspirirao, motivirao i upoznao frizere s najnovijim trendovima i tehnikama te inovativnim proizvodima i uslugama za frizerske salone.

Na sajmu će se predstaviti i brojni izlagači s više od 150 profesionalnih frizerskih brendova.

Na Hairstyle Newsu 2020 održat će se dva edukacijska programa za frizere: Program A – Stručni i poslovni seminari te Program B – Barbershop Arena.

Jedan od panela jest i onaj na temu budućnosti obrazovanja frizera u organizaciji Hrvatske obrtničke komore. Obrazovanje za frizere – temelj i ulaznica u svijet rada – kako ono danas izgleda i koje su mu perspektive, odgovara li potrebama tržišta rada, kolika je važnost praktične nastave i uloge mentora u tom procesu, teme su to o kojima će se razgovarati na ovom okruglom stolu na kojem će sudjelovati predstavnici Hrvatske obrtničke komore, Ministarstva znanosti i obrazovanja, Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, Agencije za strukovno obrazovanje odraslih te predstavnici gospodarstva i škola.

Katalog s programom događanja Hairstyle News-a 2020. pogledajte ovdje, a za sve detalje posjetite službenu stranicu Hairstyle News

Pojedinačne ulaznice za seminare mogu se kupiti putem online sustava za prodaju ulaznica na ovoj poveznici. Moguće je plaćanje karticama ili po ponudi na R1 račun. Više informacija o načinima kupovine ulaznica možete pronaći ovdje . Također, možete ostvariti i popuste na grupne dolaske. Svi uvjeti kupovine ulaznica nalaze se u prilogu.