21 C
Vinkovci
Petak, 12. travnja 2024.

Jonathan objavili videospot za singl I Never Meant To Be There

Više od autora

- vl promo-

Riječka grupa Jonathan objavila je spot za singl ‘I Never Meant To Be There’ skinut s nedavno objavljenog albuma ‘To Hold’.

Pjesma koja je najavila drugo izdanje benda u dobila je upečatljiv video za čije snimanje, montažu i produkciju je zaslužan Filip Gržinčić. Sniman u Malinskoj u sklopu bivšeg hotelskog kompleksa Haludovo, spot pokazuje igru pokreta i statičnosti u kojoj glavne uloge preuzimaju članovi benda, a savršeno paše uz singl.

Pjesma je skinuta s novog albuma, a objavom ‘To Hold’ zaokružena je cjelina započeta izdanjem ‘To Love’ koje je objavljeno u veljači 2017. i ušlo u vrh većine godišnjih top lista.  Najavljeno singlovima ‘Something To Cry About’ i aktualnim ‘I Never Meant To Be There’, novo izdanje u samo nekoliko dana naišlo je na sjajan prijem kod medija i publike.

Album ‘To Hold’ Jonathan će koncertno promovirati u Pogonu kulture u Rijeci 21. travnja, gdje im se kao predizvođačica priključuje Lovely Quinces, a ujedno će s bendom izvesti pjesmu ‘I Don’t Mind’ koja je dio novog albuma i označava prvi duet za Jonathan. U zagrebačkoj Tvornici kulture, klubu koji je bend već nekoliko puta napunio, Jonathan se vraća 12. svibnja.

Album je dostupan za download na bandcamp stranici Jonathana, kao i za preslušavanje na YouTube kanalu.


Ulaznice

Ulaznice za oba koncerta su u prodaji po cijeni od 60 kn, dok će na dan koncerta trebati izdvojiti 80 kn.

Ulaznice za zagrebački koncert se mogu kupiti u Dirty Old Shopu (Tratinska 18), Rockmarku (Berislavićeva 13), Aquariusu CD Shopovima (Varšavska 13 i Branimir centar), na svim prodajnim mjestima Eventima te online na www.eventim.hr.

Ulaznice za riječki koncert se mogu kupiti u Dallas Music Shopu (Splitska 2), na svim prodajnim mjestima Eventima te online na www.eventim.hr.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno