U srijedu, 21. kolovoza, u Vinkovcima će započeti 22. Međunarodni kadetski nogometni turnir Mravunac-Fegeli.

Na turniru, koji je nastao u organizaciji Hrvatskog Nogometnog Saveza, Grada Vinkovaca i HNK ”Cibalia” Vinkovci, nastupa sveukupno 6 momčadi podijeljenih u 2 skupine. To su: GNK “Dinamo” Zagreb, HNK “Hajduk” NK “Široki Brijeg”, NK “Slaven Belupo” Koprivnica, NK “Osijek” Osijek i HNK “Cibalia” Vinkovci. U skupini A zaigrat će Hajduk, Široki Brijeg i Osijek, a u skupini B Slaven Belupo, Dinamo i Rijeka.

Prva utakmica na rasporedu je u srijedu, 21. kolovoza u 9 sati u kojoj će se sastati Dinamo i Slaven Belupo, a druga od 10 sati i 15 minuta u kojoj će igrati Hajduk i Široki Brijeg. U 17 sati i 30 minuta, održati će se svečanost otvorenja, nakon kojega u 18 sati igraju Cibalia i Slaven Belupo te u 19 sati i 15 minuta Osijek i Široki Brijeg.

Drugoga dana u četvrtak, 22. kolovoza u 9 sati sastaju se Cibalia – Dinamo, a od 10 sati i 15 minuta Hajduk – Osijek. U 16 sati na rasporedu su utakmice za peto i treće mjesto, dok će finalna utakmica započeti u 17 sati i 30 minuta.

Na kraju turnira bit će proglašene najbolje momčadi, kao i najbolji igrač, najbolji strijelac, najbolji vratar te fair play momčad.