14 C
Vinkovci
Petak, 29. ožujka 2024.

Nova suradnja Analize uma i Zorana Mišića u pjesmi Tražim te

Više od autora

- vl promo-

Grupa Analiza umA predstavlja nam svoju novu skladbu imena ‘Tražim te’. Pjesma govori o trenucima emocionalne slabosti, gubljenju vjere te o stalnoj potrazi za istom.

Vječna pitanja o životnom smislu, razlozima postojanja ljudskog bića i njegova značaja na svijetu, motivi su na kojima je nastala nova skladba. ‘Tražim te’ nam predstavlja filozofska pitanja o dva pogleda na život: slobodi volje kojom kreiramo svoj život ili sudbini koja nam rođenjem definira život. Koji od ova dva tumačenja života je ispravniji, publika može zaključiti sama.



‘Tražim te’ je plod uspješne glazbene suradnje Analize umA i poznatog glazbenika Zorana Mišića. “Nakon divne suradnje na pjesmi ‘Buđenje’ pomislio sam, tko može bolje otpjevati refren ove pjesme nego jedan od najboljih rock pjevača današnjice s naših prostora – Zoran Mišić. Poslao sam mu demo snimku na slušanje. Zoki mi se javio nakon dan-dva i rekao da je pjesma fenomenalna te da se pronalazi u njoj, sve ostalo je išlo samo od sebe, na kraju zajedničkog kreativnog procesa stvaranja ove skladbe mogu samo reći kako smo jako zadovoljni rezultatom”, kaže frontman benda Marko Pavić.

Za samo nekoliko sati snimili su Zoranove vokale u AnTon-Studiju Ante Pavića. Autor glazbe, teksta i aranžmana je Marko Pavić. Solo gitaru je odsvirao Vojkan Runjaić u svom studiju ROX gdje je pjesma miksana i masterirana. Spot zanimljivog koncepta je snimio Željko Sarić.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno