18 C
Vinkovci
Nedjelja, 25. rujna 2022.

3. na Prvenstvu Slavonije i Baranje u karateu

Više od autora

- vl promo-


Josipa Haluška
Josipa Haluška
josipa.haluska@novosti.hr

U dvorani OŠ Dragutina Tadijanovića u Vukovaru karate kluba „Vukovar 91“, organizirano je Prvenstvo Slavonije i Baranje u karateu. Na natjecanju je nastupilo 266 natjecatelja iz 14 klubova. Među njima je bio i Karate klub „Max“ Ivankovo koji je nastupio s 18 natjecatelja u 29 kategorija i osvojio je ukupno 27 odličja – 10 zlata, 8 srebra i 9 bronci.

Zlato su osvojili Iva Kockarević, Lana Kockarević, Emanuela Kockarević 2x, Petra Dogan, Matej Tisucki, Luka Požega, Marko Jurić, Benjamin Ljubas, Lovro Tisucki.

Srebro su osvojili Lana Kockarević, Iva Livaja, Nada Mrkonja, Požega Eva, Toni Vukić, kata tim u sastavu Petra Dogan, Sara Haban i Lara Žgela, kumite tim kadeti u sastavu (Lovro Tisucki, Marko Jurić i Benjamin Ljubas) i kumite tim mlađe kadetkinje (Lana Kockarević, Emanuela Kockarević i Nada Mrkonja).

Broncu su osvojili Sara Haban, Matej Naletilić, Matej Tisucki, Leon Vukoja, Lara Žgela, Luka Žgela 2x, kumite tim učenici (Luka Žgela, Toni Vukić i Matej Tisucki) i kumite tim učenici 2 (Luka Požega, Matej Naletilić i Leon Vukoja).

U konkurenciji 14 klubova KK „Max“ Ivankovo zauzeo je visoko 3. mjesto, a natjecatelji su nastupili pod vodstvom učitelja karatea Davida Žgele.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno