Gradsko društvo Crvenog križa Vinkovci, kao partner na projektu “Humanitarni paket za Slavoniju i Pounje”, povodom nadolazećih uskrsnih blagdana provodi drugu po redu donacijsku kampanju kojoj je za cilj povećati svijest građana o doniranju.

U sklopu donacijske kampanje organiziraju prikupljanje prehrambenih artikala za umirovljenike s minimalnim primanjima. Prikupljanje donacija predviđeno je u periodu od 8. – 15. travnja 2019. godine kako bi donirane proizvode podijelili korisnicima uoči blagdana Uskrsa. Iz Crvenog križa mole sve ljude dobre volje, kao i  udruge građana, da potaknu svoje članove na doniranje dijela svojih eventualnih viškova prehrambenih artikala i time se aktivno uključe u ovu hvalevrijednu donacijsku kampanju.

U kampanju su se već uključili „Hrvatska žena“ Vinkovci, „Hrvatska žena“ Slakovci i Osnovna škola Ivana Mažuranića Vinkovci.

Građani mogu danas donirati hranu u “Konzumu“ u Ulici Hrvoja Vukčića Hrvatinića 96a u Vinkovcima, gdje dežuraju članice Društva „Hrvatska žena“ Vinkovci. Isto tako, prikupljene donacije možete donijeti u skladište Gradskog društva Crvenog križa Vinkovci u Ulici Josipa Kozarca 10, Vinkovci ili dogovoriti preuzimanje prikupljenih donacija od strane djelatnika Crvenog križa.