19 C
Vinkovci
Nedjelja, 2. listopada 2022.

47. godina aktivnog djelovanja Judo kluba “Vinkovci”

Više od autora

- vl promo-Večeras je povodom 47. godine djelovanja i izvještavanja javnosti o radu Uprava Judo kluba “Vinkovci” Vinkovci organizirala “Judo večer” u kongresnoj sali Hotela “Villa Lenije” u Vinkovcima.

U prošloj godini Judo klub “Vinkovci” ostvario je iznimno kvalitetne i dobre rezultate u sportu.

Judo večeri su nazočili predstavnici Grada Vinkovaca i Vukovarsko srijemske županije, te sportski djelatnici, klubovi partneri, donatori, članovi kluba novijih i starijih generacija.

“Osvojili smo 10 naslova prvaka Hrvatske u različitim uzrasnim kategorijama. Nastupali smo i izvan Hrvatske, bili smo u Sloveniji na Kata prvenstvu. Ali ono što je obilježilo cijelu prošlu godinu to je nastup u Ligi prvaka u Rumunjskoj, gdje smo osvojili brončanu medalju, treće mjesto, što je najveći uspjeh Judo kluba “Vinkovci”, ali i jedan od najvećih klupskih uspjeha Judo Saveza Hrvatske. Zadovoljni smo rezultatima koje smo postigli u prošlog godini kao Klub. Naši natjecatelji u obišli cijelu Hrvatsku, bili su na 50ak natjecanja širom zemlje, i osvojili su 180 medalja, što je iznimno kvalitetno i dobro za naše natjecatelje, ali i za promociju našeg grada”, ovom prilikom je istaknuo dugogodišnji predsjednik Judo kluba „Vinkovci“ Vinkovci Tomislav Čuljak, a gradonačelnik Ivan Bosančić je dodao : “ Kroz godinu dana lijepo je vidjeti rezultate ovog kluba, vidjeti kako su Vinkovci bili predstavljeni u Ligi prvaka u Judu. Popeli smo se na treće mjesto, to je nešto što znači najviše ovoj djeci, njihovim mentorima, a i nama kao Gradu”.

U službenom dijelu programa predstavljen je godišnjak za 2018. godinu, promotivni film koji predstavlja klub, te je predsjednik Tomislav Čuljak dodijelio nagrade i priznanja:

Andriji Blimlu i Diani Pavlović za postignute sportske uspjehe u 2018. godini.
Siniši Krajaču i posthumno Željku Šimundiću čije je priznanje preuzela supruga Zorica za doprinos razvoju judo sporta na području Grada Vinkovaca.
Predstavljena je nova Uprava kluba koja je izabrana na izbornoj sjednici skupštine koja je održana neposredno prije provedbe programa Judo večeri.

Tomislav Čuljak ponovno je izabran za predsjednika Judo kluba „Vinkovci“ Vinkovci u mandatu od četiri godine. Također u tom dijelu programa je predstavljena nova web stranica judo-vinkovci.hr.

U drugom dijelu programa svečanosti predstavljen je program „Nije važno da si bolji od drugog nego od jučerašnjeg sebe“ koji je odobren od strane SDUŠ u svrhu pomoći razvoja sporta na lokalnoj razini. Aktivnosti u programu se odnose na provedbu međunarodnog natjecanja HIGL OPEN 2019., te na promotivne aktivnosti koje će doprinijeti promociji Grada Vinkovaca kao turističke destinacije. Također predstavljen je promotivni film vezan za povećanje vidljivosti HIGL OPEN 2019.

Svi gosti mogli su pogledati izložbu postavljenu u holu hotela na temu Japana.

Nakon službenog dijela programa svi gosti i članovi kluba nastavili su večer zajedničkim druženjem.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno